Vanaf een jonge leeftijd  

al gefascineerd door design  

Mila Sandkuijl

Creative DTP'er

Vanaf een jonge leeftijd ben ik al gefascineerd door design en wilde vroeger graag mode ontwerpster worden. Ik melde me aan bij een opleiding om mijn droom werkelijkheid te laten worden maar dit mocht de eerste keer niet baten. Dus besloot ik om een kleine omweg te maken en ben bloemsierkunst gaan studeren om mijn creativiteit tot zijn recht te laten komen.

Eenmaal klaar met mijn opleiding melde ik me nogmaals aan om de opleiding allround digital publishing te gaan volgen en ik werd aangenomen.

Ik kreeg de kans om op mijn 22ste op mezelf te gaan wonen dus dit greep ik met beide handen aan. Omdat het covid was had ik nog niet de droombaan kunnen vinden waar ik voor had gestudeerd en begon als bezorger.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden voor en achter de schermen bij een musical school. Hier ben ik dan ook een trots bestuurslid en buiten deze taak mag ik ieder jaar de juiste pr-materialen verzorgen voor de musical die gespeeld word. Buiten deze taak mag ik me ook hoofd-backstage noemen en zorg ik er voor dat tijdens de voorstellingen het decor op het juiste moment op de juiste plek staat en door snel te schakelen zetten we met een leuk team een mooie voorstelling op de planken.

En buiten dit alles heb ik een hele leuke vriendin waar ik super gek op ben en leuke dingen mee doe en dit ook samen met mijn familie waar ik enorm blij mee ben en trots op ben. Het is dan ook gezellig en warm en dit draag ik dan ook graag over naar de mensen om me heen.