Als je nergens voor staat, val je voor alles

Luuk de Kunder

Eigenaar. Strateeg. Account director.

Vernieuwer.
Hypergefocust.
Direct, open en eerlijk.
Leider

Sinds 2014 ben ik de ontzettend trotse eigenaar van Brand Junkies. Het was altijd een droom om een eigen ​​ontwerpbedrijf te hebben. Nadat  ik mijn eerste bedrijf Levanto.nl had opgericht (check onze site!) kreeg ik de kans om te investeren in een bestaand bureau en dit vervolgens ook voor 100% over te nemen. Dit bureau was gespecialiseerd in het bedienen van lokale bedrijven en het uitvoeren van kleine projecten.

Ik begrijp en waardeer creativiteit als het krachtigste instrument in het bedrijfsleven, en hoewel ik de dingen niet zelf kan maken, heb ik altijd een onderbuikgevoel gehad voor wat gaat werken en wat resultaten zal genereren. Daarom heb ik in 2020 de keuze gemaakt om de onderneming uit te breiden en mij te richten op zeer creatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten. Met succes.

Ik geloof in mensen die dingen kunnen die ik simpelweg niet kan. Daarom heb ik een toegewijd team van zeer creatieve denkers en doeners opgebouwd, om uitstekende creatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren voor de belangrijkste mensen van allemaal: onze klanten.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij unieke creatieve oplossingen leveren voor hun zeer reële zakelijke uitdagingen. We zijn er trots op dat we werk creëren dat werkt. Niet voor ons, maar voor de klant. We laten ons bedrijf dan ook groeien door eerst het bedrijf van onze klant te laten groeien.

Ik ben er trots op deel uit te maken van een team dat internationaal erkende prijzen blijft verzamelen voor uitmuntende creativiteit en resultaten.

In mijn vrije tijd reis ik de wereld rond, waarbij ik zoveel mogelijk cultuur opsnuif, herinneringen maak en talen leer. Ik ben van nature geen stilzitter en ben dan ook altijd bezig met het zoeken naar nieuwe innovaties, kansen en ideeën die mij en mijn bedrijven kunnen helpen groeien.