Het creëren én raken van de sweet spot tussen retail branding en de keuzes van consumenten.

Brand Junkies focust op het leveren van alle tools, technieken en tactieken die je nodig hebt om de wereld van retail naadloos aan te laten sluiten bij die van je consument. En zo die consument onlosmakelijk te verbinden met je werk (of consumenten met je retail-omgeving).

In een hyperconcurrente markt waar consumenten steeds meer en vaker van merken een experience verwachten, creëren wij unieke ideeën die die sweet spot perfect
weten te raken. Hoe? Door te denken als een consument. En te handelen als een retailer.

onze recente succesverhalen

Ontdek
onze bron
The bed
of your
dreams
Onboard
animatie
De stad
naar binnen
halen
Heb jij de kracht
om Krachtig Dort
te kraken?
Pop-up
studio
De perfecte bakermat
voor dit frisse concept
Met welke bril
kijk jij vandaag?

Hoop is nooit een effectieve strategie

Wij geloven in het helpen van onze klanten bij het nemen van beslissingen die tot resultaten leiden.

We gebruiken de nieuwste neurowetenschappelijke marketingtechnieken om onze creatieve producten te versterken. Dit zorgt ervoor dat de investering van onze klant zich terugbetaalt.

Het unieke Neurolab van Brand Junkies is speciaal opgezet om ons creatieve product in elke fase van het ontwikkelingsproces – en daarna – te testen, evalueren en aan te passen.

We analyseren de gegevens die we verzamelen en gebruiken deze om het product te verbeteren, beslissingen te onderbouwen en de impact te vergroten. Onze klanten zijn betrokken en kunnen onze systemen gebruiken om het gedrag van hun klanten beter te begrijpen.

onze laatste awards