Bekijk een uitdaging altijd  

vanuit elke hoek  

Susan Louwers

Designer

Een hart voor creëren.
Een neusje voor visualisatie.
Een oog voor detail.
Een lust voor avontuur.

Ik begon mijn reis met het verkennen van de wereld van design en de vele mogelijkheden die het biedt bij een evenementenbedrijf. Toen ik eenmaal ervan geproefd had, ging ik me verdiepen in interieurontwerp. Vanuit daar leidde mijn avontuur mij uiteindelijk naar de marketing- en communicatiewereld.

Nu ben ik nauw betrokken bij het tot leven brengen van ideeën met volledig geïntegreerde communicatie- en marketingmaterialen van mens tot mens.

Het tot leven brengen van dat soort ideeën – in 2D of 3D – is waar mijn hart ligt.
Het gaat allemaal om het creëren van betrokkenheid bij de doelgroep via elk mediakanaal.

Ik geloof dat echte, goede producten en diensten voortkomen uit het neerzetten van de essentie van het merk. Als je als merk een goed verhaal te vertellen hebt, zullen mensen luisteren.

Zelf heb ik het altijd druk. Leren, evolueren, ontdekken – mezelf pushen om beter te worden.

Ik omring mij – zowel zakelijk als privé – met mensen van wie ik kan leren. Ik weet dat ik elementen uit hun ervaring kan halen en deze kan toepassen op mijn eigen werk en leven.

In mijn vrije tijd sta ik met mijn teamgenoten op het voetbalveld – ik ben de laatste verdediger op het veld – betrouwbaar en waar je op kunt rekenen. Hier ben ik altijd bezig met in de gaten houden wat er voor mij gebeurt en ben ik klaar om een ​uitdaging aan te gaan.

Ik ben een ontwerper. Ik ben een vriend. Ik ben een voetballer. Ik visualiseer en creëer ontwerpen vanuit een vriendelijk strategisch inzicht en altijd met een doel voor ogen. Dat maakt mij een Brand Junkie.