Durf keuzes te maken  

voor betere resultaten  

Tove Jusic

Account Manager

Vertrouwen om op te bouwen.
Houd de zaken op koers.
Helder doel voor ogen.
Creëer betekenisvolle relaties.

Ik ben geboren in Zweden en besefte al snel dat ik nooit chef-kok zou worden. Dus richtte ik mijn aandacht op andere dingen die ik leuk en belangrijk vond, zoals zingen. Ik heb er altijd van genoten om verschillende plaatsen te verkennen en nieuwe mensen te ontmoeten. Nadat ik de liefde van mijn leven op vakantie ontmoette, nam ik ongeveer 16 jaar geleden de moedige beslissing om naar Nederland te verhuizen, om fulltime bij hem te zijn. We hebben nu twee geweldige kinderen en zijn enorm gelukkig samen, dus het was absoluut de juiste keuze!

Ik spreek inmiddels drie talen, en een vierde is onderweg.

Ik deel graag mijn denk- en creatieve inzichten, maar ben slim genoeg om de creatieve professionals hun ding te laten doen en de ideeën er geweldig uit te laten zien.

Ik ben altijd in voor een uitdaging: hoe spannender of uitdagender, hoe beter. Ik ben als een zwaan; ik zie er kalm uit, maar onder de oppervlakte peddel ik als een gek.

Ik geniet ervan om relaties op te bouwen, of het nu met collega’s, klanten, in de sportschool of op een muziekfestival is – ik ben altijd in voor een praatje en luister graag.

Ik heb lang genoeg in de wereld van marketing en communicatie gewerkt om te weten dat mijn kennis en ervaring waarde toevoegen aan onze klanten en hun merken.

In mijn rol als account- en projectmanager is het mijn verantwoordelijkheid om duidelijkheid en structuur te creëren binnen de creatieve chaos én om een ​​langdurig vertrouwen bij mijn klanten op te bouwen. Dat maakt mij een Brand Junkie.