Altijd op zoek naar nieuwe

technieken en stijlen om mijn 

creativiteit te uiten

Laura Kemperman

Creative DTP’er

Na het afronden van mijn studies aan SintLucas voor grafisch vormgeving en aan de University of Northampton voor visual communication, dook ik snel de designwereld in als veelzijdige grafisch vormgever. Mijn focus lag voornamelijk op het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen, maar al snel breidde mijn werk zich uit naar sociale media en bedrijfsanimaties.

Voor mij is voortdurende groei in mijn vakgebied essentieel, daarom zoek ik graag mijn grenzen op en stap ik buiten mijn comfortzone om mijn volledige potentieel te benutten.

Buiten mijn professionele bezigheden vind je me vaak achter een schilderdoek met een kwast in mijn hand! Ik ben al jarenlang bezig met schilderen en illustreren, zowel op traditionele doeken als digitaal. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken en stijlen om mijn creativiteit te uiten.

Als het op kunstgeschiedenis aankomt, ben ik niet te stoppen. Ik kan urenlang praten en onderzoeken, vooral het impressionisme heeft mijn interesse. Daarom is het Musee D’Orsay in Parijs een van mijn favoriete musea waar ik uren kan doorbrengen, genietend van de prachtige werken.

Een keer per maand organiseer ik samen met een fantastisch team van vrijwilligers community meetings voor LHBTI+ jongeren tot en met 18 jaar. We bieden deze jongeren een veilige en gezellige ruimte om vrienden te maken en zichzelf te zijn. Ik doe dit al met liefde en plezier gedurende 4 jaar en ben van plan om hier nog lang mee door te gaan.

Nu sta ik aan het begin van mijn avontuur bij Brand Junkies, en ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met mijn fantastische collega’s en te ontdekken waar dit avontuur mij zal brengen!